.


Ledighet!

2008-12-21 @ 02:44:03

Tredje dagen i rad jag jobbade idag, helt sjukt trött är jag!
Hade även klassfest igår så blev inte direkt en tidigkväll, sen upp halv8 imorse, toppen!! Men stålar är KING!
Nu har vi även fått jullov och hur skönt är inte det!??!

Det mest spårade just nu är att jag är på LAN....hos rio jag som trodde jag skulle lägga mig och sova klockan 19.00 idag för jag var så sjukt trött..men ändrade planer..blir kanske 07.00 istället haha! ( och nej jag spelar inte nå cs eller så, jag spelar julkalendern!)


Jag, amadeus och amanda!
Från klassfesten på skolavslutningen!!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()

Hård dag!

2008-12-18 @ 22:36:55

Hade den där fotbollscupen idag på dan vi vann våran match och ska därför spela imorgon också, hade egentligen två matcher men ena laget hade ingen tjej. Och man måste ha en tjej på planen hela tiden, vi hade bara en tjej i laget så jag blev alltså tvungen att spela hela tiden. Blev lite jobbigt men det var kul iaf =)

Efter fotbollen så skulle jag jobba och mitt huvud ville bara dööööö! Men jag fick lite alvedon och nässpray sen åt jag mat i sinne! Var sjukt med folk idag också, det tar sådan tid att stänga när det kommer folk hela tiden som ska ha saker som man håller på stöka bort, men så kan det gå :) Slutade jobba 19.00 och hade fotbollsträning 20.00 så snabba puckar där!

Nu ligger jag i soffan och trycker chips, för det är jag värd!


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Sjukling!

2008-12-17 @ 13:07:07

Imorse vaknade jag med en fruktansvärd huvudvärk och feber..kändes som skallen skulle sprängas vilken sekund som helst, dunkade i hela skallen! Tog en ibumetin och försökte somna om, gick inte för de tog så ont men det blev bättre! Nu är jag lite piggare i alla fall och det är tur det för imorgon ska jag spela tomtecupen med EL-killarna på kaplanskolan! Det måste vara en tjej inne på plan hela tiden, amanda som också skulle vara med har problem med foten så jag är helt ensam.. ska spela i 12 minuter *puuh*


Ett till snyggt armband, denna gång från www.asos.com och det är även billigt, ca 108:-

Nu ska jag stoppa något i magen och kanske se en film!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Karln är underbar!

2008-12-16 @ 23:54:20

Har just sett bodyguard det är sjukt hur bra röst whitney houston har, man hade varit nöjd om man kunde sjunga så =)
Börjar också känna mig fräschare i kroppen så imorgon blir det skola, börjar halv9 så jag måste nog sova snart för att orka stiga upp!

Har börjat planera lite till nyårs nu också, kanon!

Måste bara säga att jag älskar Gavin Degraw!



Imorgon ska vi göra klart vårat kollage på fotolektionen och jag har bara tagit två bilder, måste kolla efter kärleksbilder på datorn nu eftersom mitt tema är det =) puss

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (12) Trackbacks ()

Julklappar!

2008-12-16 @ 16:49:59

idag tog jag sovmorgon eftersom jag har feber! For dock till skolan ändå efter lunch, mådde skit men vi hade lite tävlingar och avslutade med tårtbakartävling =) Det var kul!!
Nu har jag nyss käkat middag och ska en snabbis  på stan för att köpa de sista julklapparna!!

bild på våran tårta kommer sen =)

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Underbart Juicy Couture armband!

2008-12-15 @ 21:53:24

Kolla vilket underbart armband från Juicy Couture!


Pris: 895:- på http://www.mrsh.se

Nu myser jag i soffan och kikar på hockeykväll, lite feber har jag också :/
Får se hur jag mår imorgon om det blir någon skola eller inte.

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()

Pernilla tipsar!

2008-12-15 @ 17:24:28

Har ni någon gång velat prova färgade linser???
Nu har http://www.fargadelinser.com/ ett SUPER ERBJUDANDE!
Om ni tipsar om deras hemsida i eran blogg så får ni ett par färgade linser GRATIS!
Tycker alla borde göra detta, det gäller färgade linser utan styrka!

Gå alltså in på www.fargadelinser.com !!


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

school

2008-12-11 @ 11:39:42

Nu på morgon har vi haft ett riktigt jobbigt fyspass på idrotten..Men det är ändå skönt efter, men min förkylning mår inte så bra jag blev helt torr i halsen. Det är king för vi slutar alltid tidigare eftersom lektionen är i två och en halvtimme, vi brukar bara köra i lite mer än en timme så det blir mycket tid till att duscha efter. Skönt att slippa stressa när man ska göra sig klar, men jag och amanda kör med mössa idag så vi slapp fixa håret, hårtorkarna på skolan är sämst lika så duscharna, inte direkt hårda strålar.



Ikväll är det hockey igen och vi måste vinna!
Vi har även med två spelare i TRE KRONOR! Jimmie Ericsson och Tobias Viklund, kul!


Lite bilder jag tog igår till ett kollage vi ska göra på skolan.

Snart har vi engelska och svenska, vi ska slå ihop dom lektionerna och se en film!
Och nu måste vi kila

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Skolan...trötthet..förkylning...

2008-12-10 @ 20:41:11

Nu vill jag bara negga lite, har massa inlämningsuppgifter att göra till idrott och hälsa b..asså när jag valde den kursen tänkte jag att vi skulle ha mycket idrott och att det liksom skulle vara lite svårare saker än i a-kursen..visst har vi lite andra idrottstimmar men det mesta är nästan teoretiskt, massa uppgifter om friluftsliv och instuderingsfrågor och man ska fördjupa sig i en idrott, göra träningsdagbok och lite till. Men jag ska ta tag i det! =)

Idag var jag tröttast i världen som vanligt när jag vaknade, man vill bara ligga kvar i sängen och aldrig kliva upp. Men jag fick mig upp tillslut, på skolan hade vi väl inte de roligaste lektionerna men så jobbigt var det inte ändå. Lite jobbigt är det dock med alla hål man har i schemat......Kan inte förstå hur man alltid för ett dåligt schema, vad är vittsen med att sitta i över TRE timmar på skolan och inte göra någonting utan bara vänta på en lektion som är en timma lång. Visst förstår de att man far hem då..? aja..

Somnade efter maten och vill ni veta hur skönt de var?! HUR skönt som helst, är väldigt trött fortfarande så tveksamt att jag kommer orka med nå skolarbete idag..vi får väl se! =)

Nu sitter jag och ser roomservice, jag vill att dom ska komma hem till mig och göra ett paradis för alla mina kläder!!
När jag bygger mitt egna hus en vacker dag i framtiden vill jag ha ett stort rum med full takhöjd och hur mycket kläder, skor, väskor och smink som helst =) Har en bild i huvudet hur jag vill att de ska se ut, sen vill jag ha ett jättestort fönster i huset där det vid julen ska hänga en jättestor julstjärna =) MYS!



Sandra och jag på skolan idag, sara tog bilden kolla in deras blogg www.skellefteatjejer.blogg.se =)


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag!

2008-12-07 @ 18:26:04

Igår var jag med angelica på folketshus i kusmark, det var jättegod mat i form av kyckling och potatisgratäng. Efter vi hade ätit så blev det lite långtråkigt eftersom det var mest älder personer där. Så vi ringde joel så han fick skjutsa oss till angelica ett tag där vi chillade på och lyssnade på hög musik =) Sen hämtade han oss igen vid halv10-tiden, då hade det kommit lite mer folk dit bort och krutov började spela vid 10. Dom är verkligen hur bra som helst! Det var i alla fall 470 stycken som var anmälda, så det var hyffsat mycket folk där.

Hade någon ont i halsen imorse, blev ganska mycket sång igår. Fick sjunga i micken med magnus haha, sen spillde en kille öl så det for på både mig och magnus. Så jag fick hans handduk haha kanske inte så status men. Sen kom Lars och hämtade mig, då åkte även min granne med sen två föräldrar till en som spelar i min lillebrors fotbollslag, jag lovar att dom inte var nyktra. Frun satt och snacka om hur snygg jag var och att hon skulle vilja ha en sån som mig hemma hos sig.

Idag har jag varit med mamma och pappa på solbacken lite, på onoff och expert. Sen for vi till mormor och morfar men dom var inte hemma så vi körde till stan istället. Där hittade jag en jacka som jag ska få i julklapp, kanske inte så kul att veta vad man ska få men det är den enda julklapp jag vet om! :)
Efter det for vi tillbaka till mormor och morfar, fikade lite sen for vi på frasses och köpte mat=)

Nu ikväll ska jag med grabbarna på bio och se, body of lies!
Någon som sett den??

Lägger in bilder senare orkar rent inte gå upp från soffan och hämta kameran.


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag!

2008-12-06 @ 00:26:16

Blev inte alls så mycket skridskoåkning sist eftersom det regnade och det var vatten fulla planen..Men jag åkte lite iallafall jag var så sugen=)

Jag har fått host och det är hur jobbigt som helst, för hur mycket jag än hostar så slutar det inte irritera i halsen.

Ikväll for jag och angelica till stan där vi träffade sofie, så vi följde med hem till henne. Där spela vi lite tv-spel och sånt =) Sen for jag och angelica och åt på max för ovanlighetens skull..Där var det även två modospelare wohow :P Sen kom det några fulla killar till vårat bord och började prata med oss haha vi bjöd dom till festen i kusmark imorgon, vi får väl se om dom dyker upp!

Imorgon bitti ska jag upp och jobba, det känns verkligen jobbigt men bra med pengar senare!
Efter jobbet blir det snabbt hem och göra sig i ordning för fest, krutov spelar på folketshus i kusmark..Det blir nog ös, har hört att det är över 400 anmälda!

Lite bilder från förra helgen:






TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Onsdag=)

2008-12-03 @ 17:59:26

Haha igår var jag och angelica på en fest, friskt att festa på en tisdag förövrigt =) Men vi drack inte men vi blev sugna som fan! haha en annan gång får det bli =)

Ikväll ska vi nog och pka skridskor, jag är supertaggad på det =) blir premiär för i år=)
Men det suger att min kamera är hos sofie, måste ordna det på något sätt :D Sånt här måste bara fotas =)

Ange är bara för söt =)

Angelica. säger:

snälla pöööörn

Angelica. säger:

kan inte du lära mig och bromsa alltid velat

- Pernilla^^ säger:

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAA

Angelica. säger:

HAHAHAHA

- Pernilla^^ säger:

jepp de kan ja

Angelica. säger:

aldrig kunnat!!



Ikväll ska angelica lära sig att bromsa =)

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen