.


godmorgon!

2008-10-26 @ 14:03:14

Igår jobbade jag igen var helt slut i kroppen efter det!
Efter middagen for jag till johan och vi såg på film åså :) Pontus hämtade mig vid halv1, sen skulle en till åka med sen skulle dom köpa mat på max det orkade inte jag just då. Sen när vi kom till kåge så skulle vi tydligen förbi på lanet hos pontus marklund för pontus skulle äta sin mat där innan den blev kall. Då skulle just jonas och rio på max så då bad ja dom köpa mat åt mig haha =)

Nu har man lov i en vecka också, ska bli grymt härligt!

so long

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag!

2008-10-24 @ 19:49:56

Jag är helt slut i kroppen efter denna arbetsdag!!!!! Men nu är det lov, i en hel vecka det ska bli så otroligt skönt =)
Nu ska jag bara byta kläder från arbetskläderna till några riktigt sköna kläder, hänga med amanda och angelica och typ se tv tro jag !

Dagens DISS: Går till en tant i matkön på cooprestaurangen. Då står vi där och beställer mat, då säger hon till mig: Varför ska ni som jobbar här stå här och beställa mat och vara ivägen ni kan väl äta i eran personalmatsal?!
Snälla nån, för det första äter vi i våran personalmatsal och för det andra hur ska vi få våran mat om vi inte får beställa den?

Dagens HISS: Satsumas! Hur goda är dom inte och dom kostar bara 9.90kr/hg!


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

aik vinst!

2008-10-23 @ 21:45:41

Efter middagen gick jag och mamma ut och gick en sväng, det är verkligen härligt när man blir så där kall om kinderna =) Sen satt vi som klistrade framför tv:n och såg Rögle-Skellefteå AIK och vi vann med 1-2 riktigt härligt :) Nu ligger vi tvåa också, inte illa :)

Imorgon börjar jag jobba klockan 13.00 och slutar 19.00 och inte nog med det så börjar jag praktiken 8.30 så blir en heldag för mig ! Men pengar är bra att ha, snart måste jag börja köpa julklappar=) Tycker det är jättekul att ge bort julklappar och man vill gärna köpa så mycket som möjligt! Hur är ni, ger ni helst eller vill ni helst ha?
Det svåraste är bara vad man ska köpa till alla :)

Bilden på min väst som jag lovade kommer imorgon, är så trött så blir en tidigkväll för mig! Men är ju en dag imorgon också, fast jag jobbar hela dagen hörs vi sen =)


tänk om man kunde få bli lite brun igen =)

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()

Torsdag!

2008-10-23 @ 17:27:52

Idag hade vi en lektion på skolan innan praktiken, det var idrott och hälsa b. Vi skulle hoppa häck och analysera en av dom i gruppen sen lägga upp ett träningsprogram för dom med fem träningspass.
Det gick väl ganska så bra, är ju inte varje dag man hoppar häck men =)

Hittade lite bilder på kameran sen vi var och bodde på hotell i Luleå!


Jag och min lillebror!


En bild på min frisyr, inte så bra bild men!

Köpte en väst på veromoda för någon dag sen ska ta en bild på den efter maten=)

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Braaa jag är!

2008-10-22 @ 23:27:25

Verkligen typ sämst ivärlden på blogga nu förtiden, men asså jag vet inte vad jag ska skriva. 
Ge mig massor med tips vettja =)

Idag har jag haft praktik, blev en lång lunch för vi skulle till ett ställe på brännan där dom hyr ut utklädningskläder. För vi ska nämligen ha halloweenparty nästa fredag! Jag är verkligen taggad, hoppas alla gör det så roligt som möjligt. Hittade inte så mycket där borta iaf, sen åt vi lunch på frasses for en runda på elgiganten, expert och europamöbler :) Jag och Amanda hittade iaf värsta coola soffan där, hur skön som helst också!

Ikväll efter maten for jag jonas, chrille och pontus till barneshus för att kolla lite mer på utklädningskläder. Blir nog att vara polis för mig haha, köpte en "polis"keps sen handbojor nu ska jag bara fundera på vad jag ska ha till :)

Snart fyller jag 18 år också, tiden har gått fort ändå!

Ge mig tips nu :)

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

röstlös!

2008-10-13 @ 23:17:31

Har typ tappat min röst haha inte så ball!
Vi har iaf apu nu jag och amanda är och hänger på coop, första dagen gick ju som braa =)
men vi blir sjukt sugna på allt där, åt lunch på skolan sen middag på frasses sen åkte ja hem la mig i soffan sen har ja legat där hela kvällen sett aik spela mot timrå dock förlorade vi i sudden men vi fick med oss en pinne!! great =)

Börjar halv9 imorgon känner inte peppen men det ska nog gå bra kanske =) Sen kanske jag borde börja träna en vacker dag, har inte tränat sen vi fick uppehåll med fotbollen =)
Nu ska jag se på tv!

sovgott

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Snart helg!

2008-10-10 @ 13:36:37

Nu är det sista lektionen för veckan känns rikigt härligt faktiskt =) Dock så jobbar jag i helgen men pengar är guld att ha!! Speciellt när man är shoppingkåt! =) Vi får inte så mycket gjort på lektionen dock, vi sitter mest och lyssnar på låtar på www.youtube.com men det är grymt skönt och avkopplande =)

Ska gå till jobbet direkt efter skolan käka lite innan sen jobba, köpa snacks och sånt som jag och johan ska äta ikväll. Vi ska nog se någon skräckfilm också kommer vara räddast i stan menmen =)



gavin <3

have a nice day!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Hejhej!

2008-10-09 @ 22:25:34

Kom nyss hem från hockeyn och aik vann över serieledarna brynäs med 5-2 gryymt viktigt :) nu ligger vi 3a :)
Idag köpte jag två nya tröjor och ett par tights wie :) Imorgon har jag prov i historia, jobbar och sen ska jag vara med johan =)

Nu ska jag läsa lite historia puss!


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Tisdag

2008-10-07 @ 13:36:10

Nu ska vi snart gå på sista lektionen för dagen, grymt skön för jag är tröttast i världen just nu.
Gjorde klar svenskauppgiften på hålet så nu känner jag mig lite duktig=) Imorgon har jag historiaprov och jag kan verkligen INGENTING, bra jobbat! Men nej får kanske ta och plugga lite om jag orkar, måste göra teori någon gång också har körlektion imorgon!

Ne nu vill jag hem och sova!
Vaknade förövrigt av please forgive me imorse på lugna LOVE.


time to go

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Härliga måndag!

2008-10-06 @ 11:42:02

Så var det ny vecka igen, helgerna bara springer iväg! I lördags hade vi iallafall jättetrevligt på pubkvällen i kåge =) Dansade hela natten lång, det var riktigt roligt =) Mådde ändå hyffsat bra igår också så det var skönt! Såg min lillebrors match åså på dagen sen på kvällen var jag med amanda!=) Vädret var sjukt dåligt igår, regnet bara öste ner.

Snart ska jag till stan för min enda lektion idag, kost och träning. Men idag ska vi ha vattengympa på nya eddahallen så det blir typ ball =)

Igår låg jag i sängen och lyssnade på lugna favoriter snackade med folk på datorn sen kommer min låt och jag blir så glad :D Den är som så mysig man ligger där i sängen och det är helt mörkt, det ger mig rysningar  :D

puss på den och på er!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredag!

2008-10-04 @ 01:36:20

Ikväll var jag med amanda vi drack lite och chillade, lyssna på musik och såg idol! Såg även en film lite oväntat kanske haha. coyote ugly det var riktigt länge sedan jag såg den sist, men mindes fortfarande de flesta replikerna. Johan, peter och melker såg även filmen med oss sen for vi ut och åkte lite i stan sen åt vi på frasses :D

Imorgon ska jag på bio med angelica och hennes lillebror, vi ska se en barnfilm haha blir nog mysigt =) Sen på kvällen är det pubkväll på skolan i kåge :D Så blir nog att dra dit kommer nog bli kanonkul =)



TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

snaart helg =)

2008-10-03 @ 14:31:23

Nu har vi sista lektionen för veckaan =) Känns verkligen grymt härligt, var ganska jobbigt att stiga upp imorse! Idag hade vi även prov det gick typ bra svarde då på alla frågor =)




have a nice day =)

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

sämst jag är:P

2008-10-01 @ 17:32:36

jag är verkligen dålig på uppdatera :P men jag vet som inte vad ja ska skriva om.
Mycket i skolan, körkortet och allt men livet leker =) Snart bara en månad till jag fyller..wiie:)

Idag hade vi foto på skolan så vi tog lite "ljus"bilder!





Ikväll ska jag nog kika lite på idol =) Vad ska ni hitta på ?=)

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen