.


Helgen är över...igen

2009-02-15 @ 22:55:35

Vilken vecka det har varit, jobb på scandic med alla artisterna. Har varit lite spännande, men nu har väl alla åkt hem så imorgon väntar nog ganska mycket städning! Jag kände inte peppen att stiga upp tidigt imorgon eftersom jag inte hunnit vila ut mig den här helgen, fest fredag, jobbade lördamorgon sen även fest igår! Ähh man hinner sova när man är 70år!

Idag har jag sett två filmer och städat mitt rum lite, det behövdes låg kläder ööveralllllt! När jag såg den andra filmen höll jag verkligen på somna fleera gånger, sen hade man i baktanke att man skulle och träna halv9 det gjorde verkligen inte saken bättre! Nu är jag ju hur pigg som helst, aja nu ska ja se slutet på GAAMEN!



kom sommar kom...


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Kan det aldrig sluta snöa?

2009-02-09 @ 08:00:19

Jag börjar bli riktigt less på all snö och när det blåser snö fulla ansiktet. Jag vill bara skrika typ haha det kokar inom mig. Snart ska jag iväg till bussen och min första dag på praktiken väntar!! tror det blir kanon, jag har ju amme och amme har mig =) Vi kan inte ha annat än roligt ! Vi ska ta massa bilder också för vi ska göra en affisch som uppgift från skolan, kanske hamnar någon här! =)

Såg min stackars cykel igår vid busshållsplatsen och det enda man såg var typ sadeln och styret, stackarn...jag måste ta hem den snart tror jag innan den försvinner helt!

Ne nu har jag ätit upp min frukost och då återstår det bara att borsta tänderna och börja rull mot bussen. Dock rulla på fötterna eftersom min cykel står som bra där den är! pussssssss


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg och 4veckor kvar till skolan igen! lovelife!

2009-02-05 @ 23:29:05

Hej kära vänner :D
Imorgon är vi lediga från skolan, hur king är inte det? Speciellt när det är sååå sjukt dåligt väder ute med snöstorm och grejer. Imorgon händer det grejer!!

- Möta Amanda i stan
- Gå på scandic, höra om arbetstider till praktiken som vi ska ha där i 3veckor!
- Kolla kläder, även handla massa mat och allt man behöver för att göra den perfekta tårtan :D
- Fara hem till Amanda, fixa mat tårta och och SJÄLVA!
- Äta mat & tårta
- Festa tills natt blir dag!

VET NI VARFÖR? - Joooo amanda fyller 19 år imorgon =)

girls girls girls...imorgon då smäller det!


födelsedagsbarnet & jag

vad ska ni göra i helgen ?


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

LOOK :D

2009-02-03 @ 13:31:25

www.nicehour.blogg.se !!

Ni kommer inte bli besvikna=)
Lämna gärna en kommentar!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

14:19

2009-02-01 @ 14:19:27

i fredags blev det ju fest dåå...vi förfestade hos sofie sen skulle vi dra på station, men gick det? NEJ, det var fullt! Så vi drog på balzac nog för det var 20 där men gick bra ändå!=)
Sovde en mängd mellan natten till lördag, sen skulle jag iväg och jobba kände peppen ända från fötterna! Så igår blev det också fest, vad hände hade verkligen inte planerat det så jag hade ju inte fixat dricka så det fick bli en vinflaska. Men den var fan god!=)

Nu äter jag mackor i sinne och kollar ut på den fina SOLEN, snälla stanna föralltid=)





lulle som gjorde en tattoo igår och allt NICE=)


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen