.


Lördag den 24:e Maj

2008-05-24 @ 11:16:33

I går var jag dålig och inte bloggade, men ska iaf berätta vad jag hade för mig =)
Började med min sista dag på bikbok, sen efter det så gick jag på frasses och köpte mat för att sedan fara och jobba med amme. Det var ganska mycket att bära igår men det kändes typ inte jobbigt iallafall. Jag åkte iaf 3bussen hem sen satt jag mig ute ocn solade ett tag och jag höll verkligen på somna i solstolen, men sen kom en lastbil med plattorna som vi ska lägga utanför huset, riktigt nice! =) Sen gjorde jag mig klar för kvällen, träffade falk, lind och robin vid ica köpte lite godis åså =) Sen for vi till joel där alla andra var, men dom spelade poker och luktade svett så vi andra hoppade studsmatta ute.. Efter det såg vi film hos rio efter det hände det inte så mkt =)

Idag har vi seriepremiär, jag är typ taggad iaf om matchen är på gräs :D :D :D Annars är jag nog inte lika taggad längre :P Men hoppas vi vinner iaf, vi är ju tippade 1a i serien av http://www.norran.se/ Så vi får hoppas dom har tippat rätt =)

Ikväll pratar vi om att köra "burträskbingo" fast vi ska då döpa det till kågebingo haha, det går till så att man är två lag eller fler, sen får man en lapp med massa uppdrag som man ska utföra och som bevis har man med sig en kamera eller så :) Tror det blir skitball....Ge gärna tips på vad man kan ha för uppdrag =) Nu ska jag ta mig något att äta sen tagga till matchen =) Köpte ett par jättesöta trosor igår också, lägger kanske in bild sen =)
ha en bra dag! =)♥


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Torsdag den 22:a Maj

2008-05-22 @ 18:32:38

dagen har gått fort idag, fick varor som vi larmade åså =) sen slutade jag vid ett och då köpte jag klart presenterna till ange som fyller 18 år idag GRATTIS =) Lägger upp bilder på allt sen men inte före hon fått det så hon inte kan tjuvkika =) Sen hade jag tänkt att skita i teatern som vi skulle se med individuella-gruppen men då träffade jag fredde på stan och då övertala han mig att följa han dit. Då köpte ja mig en hamburgare till lunch sen gick vi till nordanå och såg teatern den var typ bra=) Åkte kvart i 4an hem och började slå in paketen =) Jag köpte även kläder åt mig själv idag kom jag på =) Slänger in bilder på dagens outfit och bilder på kläderna jag köpte =)

 
image124

Dagens köp:

 Shorts 29:- bikbok
Linne 129:- bikbok

Nu ska jag ut och spela fotboll med kågegrabbarna ha en bra kväll puss♥


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Onsdag den 21:a Maj

2008-05-21 @ 21:43:01

Idag kom det inga varor på jobbet, men vi hade mycket att stå i ändå! Imorgon ska nämligen hela butiken vara omgjord, eller färgerna ska bytas ut på väggarna så vi började flytta om idag=) Jag lunchade med ange idag igen på balder, det var supergod mat....ost och skinksallad sen fick man fullkornsbröd till mums. =)
Var ner till det "stora" lagret också och lämnade massa kläder och hämtade upp lite mer byxgalgar osv=) Slutade så jag tog kvart över 4 bussen hem, middagen var redan klar när jag kom hem eftersom mamma var ledig idag, suuuuuper för man är alltid så sjukt hungrig när man kommer hem.

Sen efter middagen satt jag vid datorn på http://www.expressen.se/ och gjorde lite tester om olika saker. Jag gjorde ett test som handlade om man var sockerberoende eller inte..och det var jag tydligen det stog att jag skulle söka upp professionell hjälp hahah.. med stressad var jag då inte så det var ju bra, och jag kanske får börja dra ner på godsakerna (A) Gör gärna testen ni med och berätta era resultat! =)

Sen var jag och tränade fotboll, vi spelade mest hela träningen eftersom vi har seriepremiär på lördag mycket spännande!=) Ska iallafall starta som mittback tror jag...jag vet som inte vad jag tycker om den där mittbacksrollen men vi får väl se, var ju mittback i lördags och då fick jag ju till och med göra mål.. dock på frispark men ändå dom räknas ju med=) Nu ska jag slänga in lite bilder på mina nya inköp =)

 
image121
Alla plaggen är från bikbok, Jeans  299:-
T-shirt 99:-
Shorts 29:-
(fick köpa shorts för 29 om man köpte något annat på ordinarie pris!)

Hoppas ni haft en toppendag sötnosar=)♥

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tisdag den 20:e Maj

2008-05-20 @ 23:41:32

Var verkligen hur trött som helst imorse, tog mig upp tillslut gjorde mig snabbt klar och cyklade till bussen i regnet. Man blir verkligen på dåligt humör när det är dåligt väder. På bikbok hade det kommit in lite nya varor, riktigt kul köpte även ett par jeans idag och ett par short, tar bilder och lägger in imorgon! Åt lunch med ange på balder, sedan fick jag sluta vid 3 så när jag kom hem satt jag mig i soffan med laptopen och såg lite andra avenyn..efter det så blev det middag sen kom amme. Vi for ut en sväng träffade pontus sen åkte vi till gympan och spelade innebandy som alla andra tisdagar =) Slutade med lite film hos rio, men jag orkade knappt se höll på somna så nu ska jag ta och lägga mig =) Hoppas ni haft en bra dag, imorgon kommer mina nya inköp puss.

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Måndag den 19:e Maj

2008-05-19 @ 16:41:39

Började dagen med att försova mig så jag hann bara dra på mig kläderna och cykla till bussen! Hade individuella på skolan idag sen åt jag lunch där och sen gick jag in till stan och bikbok!
Kom lite varor idag, jättesöta trosor bland annat =) Fick sluta så jag hann med 3bussen hem, när jag kom hem så åt jag pizza och bullar haha. Ändå bra att äta i tid eftersom jag har tidig träning idag, efter träningen ska amme hämta mig på träningen och vi ska hitta på något i kåge =) Om jag orkar så tar jag bilder på dagens outfit =)

image118

En liten jag=)


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

what happens in vegas!

2008-05-18 @ 23:39:36

Så otroligt bra film, både superkul och romantisk kan det bli bättre =)
Verkligen en film jag tycker ni ska se =)
Imorgon har jag skola innan praktiken och det betyder att jag börjar halv9 :( Har även träning imorgon klockan 6 så det blir en stressig dag skulle jag tro! Fusk också att min lillebror är ledig imorgon, tänk om man själv skulle få vara det =)
Hoppas ni haft en kanonkväll =)

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag den 18:e Maj

2008-05-18 @ 17:31:58

Goddag=)
Idag har jag inte gjort så mycket..ange kom hit vid ett tro jag sen klädde jag mig åsånt =) Vi åkte med morfar till ica och där träffade vi robin, lulle och tippe! Vi skulle boka biljetter till bion ikväll så vi for hem till tippe och gjorde det och såg massa gossip girl-avsnitt som gick på 5an =)
Nu ska jag snart äta pizza, sen vara med folket =) Och som sagt så ska vi på bio ikväll 21.15 vi ska se What happens in vegas =) Tror det kommer vara enormt kul, någon som sett den =)?

Ha en bra kväll ni =)

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Häng med på party!

2008-05-18 @ 03:17:31

Matchen gick kanoners eller vi spelade inte så bra men vi vann iaf med 6-2 tillslut =)
Jag fick äran att göra matchens första mål haha det är inte ofta det händer eftersom jag är back. Men med en frispark från mittplan så =) Efter matchen hade jag massa missade samtal och massa sms, sen ringde pontus och det skulle tydligen bli "hockeyfest" @ my place, så jag skynda mig hem och duschade åså..Sen kom allt folk hit och jag var osminkad och hade blött hår gjorde mig klar fort och det blev inte så märkvärdigt =)

  
 
Lite bilder från igår och en bild från min lillebrors fotbollsmatch idag=)

  
T-shirt, bikbok 149:-
Shorts, bikbok 249:-
Strumpbyxor, gina tricot 99:-


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag den 17:e Maj

2008-05-17 @ 12:55:22

Nu har jag ätit 4 rostade mackor och till efterrätt blev det en vanilj munk =)
En bra start på dagen helt enkelt =) Min lillebror har fotbollsmatch om 10minuter så jag funderar på klä mig och fara dit och kika ett tag innan jag själv har match.

Så vad händer ikväll ?...jag är iaf home alone=) Ska höra med folket så får vi se vad som händer :D
Vad ska ni göra ikväll =)?

Nu ska jag klä mig ha en bra dag =)

image111


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

fredagskvällen!

2008-05-17 @ 02:37:31

den tillbringade jag med grabbarna grus=)
Vi var hos tippe och såg lite på tv sen drog vi och köpte godis på kiosken, efter det såg vi filmen 21 den var faktiskt ganska så bra =) Sen var det hockey för hela slanten, fan så surt att sverige inte vann och jag tycker så synd om henke..gaaah han är så snygg också hahha =D Bättre lycka nästa gång =)
Vi såg dock bara första perioden hos tippe sen for jag chrille och robert hem till chrille och såg resten medans dom andra for hem till sina kära datorer :P

Hade faktiskt med mig kameran ikväll blev inte så många kort tagna men iaf några som jag kan slänga in här imorgon när jag har orkat lägga in dom på datorn =)
Nu ska jag fortsätta att ligga här i sängen och trycka godis=) Hoppas ni haft en bra kväll!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Outfits =)

2008-05-16 @ 17:40:55


Gårdagens!
Skjorta från Vero moda, 299:-
Jeans från Hanséns, 499:-


Dagens!
T-shirt från Gina tricot, 149:-
Fornarinajeans från bikbok, 1299:-

 
Lite av gårdagens köp!
Bild1: T-shirt från Gina tricot, 149:-
Bild2: Blus från halens, 399:-
www.halens.se


Dagens köp kommer senare puss!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

dagen fredag =)

2008-05-16 @ 16:09:01

Dagens humör: Typ glad, nu väntar ju helg så =)
Dagens frisyr: Utsläppt med en inbakad fläta i luggen!
Dagens klädsel: Svarta fornarina jeans och en blå/vit-randig t-shirt från gina tricot
Dagens materiella vill ha: En bikini som är snygg och sitter bra!

Dagens längtan: Sommarlov =) 
Dagens låt: From yesterday-30 secounds to mars!

Dagens beroende: Kläder haha..

Dagens jobbigaste: Det är redan bortgjort men det var att jobba haha.

Hur har eran dag varit =)?

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fredag den 16:e Maj

2008-05-16 @ 15:42:26

Kom hem aldeless för sent för att hinna sitta vid datorn, innan jag kom hem så var klockan nästan 02.00...sjukt vad tiden gick fort och det hade jag ingen aning om. Men melker ska till stockholm nu och jobba så man vet ju inte när man träffas nästa gång, det lär dröja iaf. Vi gjorde inte mkt alls faktiskt, såg på tv och sånt var hos kevin lite =)
Och nu är det såhär att alla outfits-bilder ligger på andra datorn, men jag har en liten smakbit som ni kan få se från min nya blus.
image106
Jag lägger in alla bilder på, allt de ja köpte igår, gårdagens/dagens outfit, sen så köpte jag en t-shirt idag som ja kan visa =)

På bikbok var det en hyffsat lugn dag men ändå ganska bra försäljning =) Men det kom bara in en kartong med linnen så det var typ uppackat på en sekund. Slutade vid ett för att fara och jobba på beijers, det var en liten leverans att packa upp, ganska skönt..Sen for jag och amanda på frasses och åt en mjukglass sen bar det iväg hemåt =)

Ikväll blir det en lugn kväll i kåge, eftersom jag har match imorgon =)
Vad ska ni göra ikväll =)? Eller har ni några tips på vad man kan hitta på ute en kväll som den här =)?!

ha en bra kväll :D

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag den 15:e Maj

2008-05-15 @ 20:37:28

Hejhej =)
Har lite bråttom ska iväg och träffa några kompisar tänkte bara skriva att idag fick jag hem min blus som jag beställde från halens, sen fick jag även en t-shirt av mamma när vi gick på stan och köpte även lite annat smått och gott =) lägger in bilder på det och dagens outfit när jag kommer hem =)
ha en bra kväll puss.

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagens outfit

2008-05-14 @ 23:23:21

 
Jeans, miss sixty, från MQ minns inte vad dom kostade.
Linne, Gina tricot, 129:-
Kofta, Vero moda, 199:-
Sjal, Indiska, 149:-


Träningen gick okej, kändes som det var lågt tempo och mkt vila i övningarna..Ska iaf spela match på lördag, seriepremiär med u-18laget för att a-lagets match är flyttad så vi måste vänta tills nästa helg med den seriepremiären. Lika bra att spela med u-18 då:D
När jag kom hem så satt jag mig och såg hockeyn tillsammans med familjen och just då låg sverige under med 2-1 men jag kom som den räddande ängeln...Sverige kviterade till 2-2 ganska snabbt och vann sedan i sudden. Jag tar åt mig hela äran haha, nu är det bara för dom att kriga vidare tills guldet är i hamn =)

Just ja nu höll jag på glömma lägga in bilden på strandshortsen=)
 endast 29:- på bikbok (var för att jag köpte andra saker på ordinarie pris)

Börjar som vanligt 10 imorgon, sen måste jag sluta vid 1 typ för då måste jag på skolan..är inte ens nästan taggad på det men, sen slutar jag 4 och då ska jag och mamma till stan och jag ska hjälpa henne att hitta som new party clothes:D Hoppas hon vill köpa något till mig med, det skulle gillas.

image104


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Onsdag den 14:e Maj

2008-05-14 @ 16:28:58

Klev upp och snabbduschade imorse åt en macka och en banan, gjorde mig klar och cyklade till bussen. Kom in till stan kvart i 10 ungefär, gick en sväng på åhléns där provade jag några solbrillor.
Sen började jag jobba klockan 10 som vanligt, idag kom det inga varor alls så vi hade inte så mkt att göra förutom att fylla på olika storlekar på kläder som redan fanns och städa lite.
Fick sluta klockan 2, och missade just 2bussen hem så det fick bli en liten runda på stan tills 3bussen. Hittade inte så mkt av värde, eller jag orkade inte kolla så mtk för jag är fattig just nu och jag har redan massa saker jag ska köpa när jag får pengar=D

Ikväll har jag fotbollsträning, sen får vi se om jag orkar göra något annat.
Lägger in bilder på min outfit senare idag =)
Ha en bra kväll puss.

solen finns men vart är värmen :O

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

one tree hill.

2008-05-13 @ 23:54:10

okej jag har försökt it's up to you now.

Ikväll blev det lite poker och studsmatta hos joel, sen for jag och pontus till gympan i kåge där redan några var. Vi fick komma in mycket tidigare idag, så vi spelade lite innebandy och sånt som vanligt. Orkade typ ingenting, jag får skylla på förkylningen.. Cyklade hem i shorts sen kanske inte så smart för det var ganska kallt, men tur jag trampade fort jag hann hem innan en låt var slut på ipoden=D

Nu har jag sett oth och gossip girl, asså det är sjukt hur bra one tree hill är. Och slutet.....blir så arg på något vis, jag vill se nästa avsnitt nu nu nu. Har något att se fram emot iaf =)
Börjar klockan 10 imorgon och träning på kvällen sen får vi se vad dagen kommer innehålla, hörs imorgon pusspåeralla.

image101
Snälla kan det inte komma massor med sol och värme snart?!


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag den 13:e Maj

2008-05-13 @ 17:17:17

image100
Jag idag!
T-shirt, bikbok 99:-
Shorts, bikbok 249:-
Leggings, Gina tricot 99:-


Idag började jag som sagt klockan 10, jag var inte uppe ur sängen före 9 och min buss går halv10. Hann då iaf med bussen, i bussen träffade jag ange också gick med henne på ica-torget ett tag innan jag började men vi hittade inget av värde haha. På bikbok var det inte lite att göra idag vill jag lova, det hade komit 25kartonger med käder och liknande. Det var ganska mycket söta grejer, jag la undan ett röd/vitt-randigt linne. Jag gillar den där "seglarstilen" Vi bara packade upp och larmade hur mycket som helst, sen gick jag på lunch vid ett-tiden. Träffade Johan och Melker småpratade lite med dom sen gick jag på subway och åt en macka med kyckling det var mums. Sen fortsatte vi bara att packa upp mer kläder, jag slutade vid 4 och sedan tog jag kvart över 4an hem.

Vad händer ikväll ?.....jasi bra fråga haha blir iaf att vara i kåge=)
Och ikväll händer även en annan sak, jag ska se ONE TREE HILL och gossip girl =)
Hoppas ni har en kul kväll puss.

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag saknar vissa tider, tiderna med dig.

2008-05-12 @ 23:59:35

Vi gjorde allt tillsammans, hela sommaren alla minnen. Vi hoppade lätt studsmatta varenda dag, åt hur onyttigt som helst och bara gillade livet. Vi satt och köade på nordanå åt din mamma och karl sen for vi och köpe en hel godispåse för över 100kr, vi köpe chips och allt for hem till dig såg filmer och tryckte allt gott vi köpt. Som vanligt somnade du efter ett tag. Du lovade varje gång att du skulle hålla dig vaken men icket haha =) Vi körde moppe som aldrig förr, överallt varje kväll. Åt middag med din och franks familj sen körde vi moppe till kåge för att hänga med dudsen hahaha.
Och jag glömmer ALDRIG när vi var med konfan i kusmark och du gick hem för att hämta din nya moppe HAHAHA, gick inte så bra men du var söt ändå där bakom granen =)
Vi åt hur mycket chokladpudding som helst, gött vare =)
Krull kom förbi när vi låg och såg film, lite rädda blev vi men han ville bara fråga om en stege eftersom han hade provat om hans keps kunde flyga och de kunde den, upp på erat garagetak. Vi lånade en stege och hämtade ner den till lilla krull, och han fick även äran att prova din gamla gula cykelBETTAN. Det gick ju dock inte så bra för hans skosnöre fastnade i trampan och sen ramla han och skrapade upp sina händer. hahah
Klassresan till göteborg så låg jid and dou under säterna och tänkte knyta ihop den där killens skosnören haha inte daligt =)

På vintern var vi och åkte snowboard några gånger i vitbergsbacken, inga stjärnor men vi kingade ändå=D
Gick omkring i kusmark med snowboardskor och sålde mumsmums, som inte ens nästan var färska haha. Vi har kört skoterbettan många mil, flygit av och allt vad som kan hända har hänt tror jag =)

BILDER:

                
Klassresan till GBG                Vinterbettan

                     
Avslutningskorten med 9B   Sommarkvällar      Mys på studsmattan

image99
JAG ÄLSKAR DIG ANGELICA =)


Vi har som glidit ifrån varandra nu men jag hoppas med hela mitt hjära att vi kommer hitta tillbaka till varandra!
MISS YOU <3


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag 12:e Maj

2008-05-12 @ 22:48:12

image93
Nya t-shirten som jag köpte idag på bikbok för 99:-
Färgen kommer vara riktigt het när man är börjar bli brun till sommaren=D=D me like.

Bilden på shortsen kommer senare :)
Ikväll blev det ingen träning för mig, är förkyld och det är bättre om jag vilar tror jag. Men på onsdag ska jag träna förfullt. Ikväll kom först ange och verro hem till mig vi satt bara i min säng och snackade, sen kom amme. Vi drog till ica och köpte massor med gosaker haha (får nästan dåligt samvete, när jag äter massa onödigt ist för att vara och träna ) Sen for vi iaf till joel där vi spelade lite poker, vi gjorde ingenting av nytta helt enkelt :P Satt bara och pratade, sen avslutade jag och verro med att hoppa lite studsmatta faktiskt första gången för i år. Kul var det och jag fick studsarna hela tiden haha.

Imorgon börjar jag klockan 10, och ikväll ska jag lägga mig lite tidigare I think.
Ha en fortsatt trevlig kväll puss.

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag den 12:e Maj

2008-05-12 @ 15:39:01

gether baby there is nothing we won't do*
________________________________

Steg upp vid sju imorse, var ändå inte så jättetrött med tanke på att jag var uppe länge igår för jag slog på hockeyn ett tag. Sverige vann då, ganska nice :D
Jag gjorde mig klar snabbt, åkte åttabussen till skolan. Hade bild jag gjorde inte så mkt men sen åt jag lunch på skolan. Det var blodpudding inte direkt den godaste maten men de funkar ikrig, sen gick jag med sandra till stan och sen började jag jobba på bikbok. Började jobba halv12 och fick sluta redan före ett ganska nice, köpte en t-shirt idag och ett par shorts. Slänger in en bild på de sen, jag hoppas min blus kommer snart.

Ikväll har jag träning klockan6, är inte så taggad det är typ kallt ute idag det kom till och med några snöflingor idag...det gillas inte ens nästan. Sen ska jag väl vara med kågeborna, tror ange skulle till kåge också det var längesen jag ungicks med henne. Blir nog bra=)

surfade lite grann på bikboks hemsida och hittade mkt fina saker som inte kommit in i skellefteå, men imorgon ska det komma 26kartonger :O haha sjukt mkt kläder, hoppas det kommer mkt fint =)
slänger in några bilder =)

     
shortsen har jag själv och dom är hur sköna som helst =)
dom kostar 249:- på bikbok

have a nice day, nu ska jag ta mig lite kladdkaka och sprutgrädde haha

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

<3

2008-05-12 @ 00:53:52

care*
____

Mycket tankar har gått genom skallen nu, måste bara säga ta hand om varandra man vet aldrig vad som kolla skall.

Jag älskar min familj
mina vänner
släkt
fotbollslaget
klassen
alla i min omgivning


NU OCH FÖRALLTID

image89

Nu ska jag sova så jag inte hinner tänka mera! Ta hand om er och alla andra


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

knaas

2008-05-12 @ 00:05:32

you and me, or you and her*
______________________

Glömde kameran hemma igår, eller ne de gjorde jag inte jag hade med mig den men kom inte på de förrän vi hade spelat klart åså haha. Gick bra att spela iaf, hade lite halkiga skor men de var king jag sprang och sprang och blev aldrig trött jag är impad av min kondis haha=)

Sen gick jag, chille, oscar och lulle hem till mig och såg sverige mot ryssland. Åh så arga vi blev, hur fasiken kan dom ha sådan tur att redusera när det är ynka 5sek kvar av matchen. Och sen fick vi två matchstraff...oddsen på dom... bra domare NJET

Idag tog jag en ordentlig sovmorgon, riktigt skönt. Sen for jag och lulle till joel och skulle se film sen kom chrille, robin, tippe och rio också dit! Vi såg "The new guy" det var typ småkul och huvudpersonen var verkligen ful haha =)
Hann med att gosa lite med kattungarna också, tog lite bilder som jag kan lägga in senare.

Åt middag på max (smal som alltid =) ) Jag, pappa, hampus och linus var det för mamma jobbade sent ikväll. Efter maten for vi och kollade på bilar haha finns inte dåliga som man vill ha asså, blir att smöra sedan. Sen hoppade jag av hos tim, där var rio, chrille, tim, falk, pontus, oscar och robin redan och såg lite kyle jag hann typ se ett halvt avsnitt sen slog vi på en film, minns inte vad den hette men den var bra =)
Fick skjuts hem av falk, det var snällt för jag hade ingen jacka och det hade börjat regna haha =)

Nu har jag bara legat i sängen och sett dom nyaste avsnitten av andra avenyn, måste säga att det spårade grymt mkt i dom haha. Jobbigt att måsta vänta en hel vecka på dom nya, men på tisdag kommer både gossip och oth yeyeyeye me like =)
Imorgon har jag skola innan praktiken...not ball, det får funka i krig.
vet inte när jag slutar imorgon men jag har träning 6 iaf sen får vi se vad som händer puss.

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag 10:e Maj

2008-05-10 @ 15:40:49

Got a picture of you beside me*
________________________

Igår vann vi iaf matchen, med 3-0 ! Jag var tvungen att spela mittback inte det roligaste precis man vill ju som följa med mer uppåt, men det gick då bra släppte då inte förbi någon målchans. I den sista kvarten fick jag spela vänsteryttermittfält, inte så ball att spela på vänsterkanten när man är högerfotad men aja. Vi vann och det gick väl bra!=)
Efter matchen for jag med robban till mulle och grillade, sen kom melker dit. Vi blev inte där så länge for väl hem vid ett, var sjukt trött låg med laptopen ett tag men sen kunde jag inte hålla ögonen öppna längre.

Steg upp vid 11 imorse, för vi skulle dra på vårmässan! Så jag åt lite nudlar åså, gjorde mig klar sen kom jonas och hämtade mig vid 12tiden. Det var inte så jätte mycket att se där, eller jo men inget som direkt intresserade mig. Men vi såg iaf Johnny och Mattias från roomservice :D
Vi köpte varmachips och godisrämmar, sen for vi tillbaka till kåge där vi spelade lite kubb. Det var jag, chrille och jonas mot lulle och robin. Dom vann med 2-1 i matcher, men vi får skylla på vinden haha.

Ikväll ska vi nog spela lite fotboll och kolla på film tror jag, var tänkt att jag skulle festa men jag är verkligen otaggad. Lika bra att låta bli då, vi kommer nog ha roligt ändå hoppas jag=)

slänger in lite bilder från valborgs nu!=)

        

Tar kanske med kameran ikväll=)

Ha en bra kväll allesammans puss.

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg =)

2008-05-09 @ 17:04:36

Cause my world revolves around you*
______________________________

äntligen fredag och veckan har gått spårat fort, men alltid skönt med helg =)
Idag på bikbok kom de in lite nya kläder, asså en klänning som kom in var spårat ful man kunde inte annat än att gömma den typ haha. Men fina jeans kom också man vill ha så sjukt mkt, jag la av två shorts idag som är typ perfans att ha på stranden=D Sen måste ja köpa dom där t-shirtarna också yeyeye=D

Slutade vid halv1 sen for jag och amme och jobbade, det var inte så mkt så det tog typ en timma och vi höll på hungra ihjäl haha ingen av oss hade med oss pengar och ingen av oss hade ätit någon lunch. Missade just 2bussen också så jag fick vänta i stan tills 3bussen. Det satt en tjej i busskuren bredvid mig och det stog sjukt många matkassar bredvid henne och sen satt hon och åt jordgubbar och jag blev inte nådigt sugen.

Sen jag kom hem har jag bara legat i soffan med datorn och sett på the voice =) me like!
Nu ska jag äta tacos jippiieee, sen har jag match wiiie ballt :D man kan ju typ spela i shorts!
Efter den blir de väl att hänga i kåge me robbaan åså :D

ha en bra kväll =)


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bilder

2008-05-08 @ 16:29:33

Ooh little cutie*
___________

Här kommer lite bilder från valborgs åså, dock så har jag bara några bilder här för resten är på min andra dator dom får ni se sen kanske hihi =D

image80

   

haha och nej det var inte bara jag och amanda på festen, men alla andra bilder är som sagt på min andra dator!


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

majjs

2008-05-08 @ 16:16:47

You're a class of your own*
______________________


när jag vaknade imorse hade jag fett ont i halsen, funderade på att stanna hemma men jag steg upp. Fast jag hade försovit mig åallt men tur jag är snabb, han dock typ inte äta någon frukost bara lite yoghurt. Cyklade som ett tok till bussen, fast det hade jag inte behövt för bussen var sen...
När jag kom till stan så var de typ 10min tills ja började, då gick ja på åhlens och la av dom byxorna jag har kollat på men efter jag slutade provade jag dom, och dom var inte som jag trodde så de sög men haha.

På jobbet var det som vanligt =) Igår kom det in massa nya coola t-shirtar, så jag la av två som ja ska köpa imorgon typ =) Slutade vid ett för att egentligen måste jag vara på skolan klockan 2 för att ha individuella, men när jag kom ut så regnade det och sen är jag jätte förkyld så jag gick ett tag på stan sen åkte jag 2bussen hem!
Åt lunch när jag kom hem, gissa om jag var hungrig...hell yeah! trött är man också, kan det inte bli sommarn snart det skulle gillas och att jag får mina nya kläder som jag och mamma har beställt =)


 

Sen beställde jag några vanliga linnen o småsaker åsånt :D
me like!

ikväll..hoppas det blir någe roligt =) Blir väl att hänga i kåge men vore typ kul att spela fotboll eller något sånt, vi var inte dåliga i måndags. Allt är bättre än att sitta inne och se en film!

Imorgon blir det en jobbig dag, först jobba på bikbok, sen jobba på beijers, sen har jag fotbollsmatch! Men är ändå taggad, jag vill bli rik hihi. Ska försöka lägga mig tidigt idag med så man får sig lite skönhets sömn och så man orkar morgondagen. Åh vad veckorna går fort, känns som vi nyss började tvåan eller som att de var nyss vi hade skolavslutning sist.... snart är man 40 bast haha =)

have a nice day =D

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tjenahejjs=)

2008-05-04 @ 22:58:57

yon and me together*
_________________


sminkningen första modeisningen


sminkningen andra modevisningen

Klickade hem lite kläder idag, visar sen =)

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

första Maj!

2008-05-01 @ 16:43:48

hopeless*
_________

Valborgs igår då, blev rätt lyckat ändå! Vi kom väl dit vid 5 åt middag vid 6 kanske jag minns inte men iaf!
Blev lite för full kanske eller asså typ inte men de är som de att jag brukar inte bli så full men igår då jävlar haha, blev många shots =) Vi gick in mot kåge för att se på majbrasor vi såg bara en dock men ändå det är stämning, kom lite jobbiga tankar också men det är sånt som hör till.
Igår var det mycket skratt och tårar helt enkelt!

Imorse var vi där och städade, var lite bakis men de gick över ganska fort =) nu ska jag duscha sen ska jag på fotbollsmöte sen blir det att hänga med kågeborna! Hoppas ni hade en bra kväll kommer bilder från kvällen senare och från modevnisningen =)

Puss så länge

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen