.


Dagen med stort D

2009-12-31 @ 09:49:46

Snart bär det av till piteå stad för att fira nyår, har inte packat allt än jag hatar att packa. Och jag är tröttast i världen, sov typ 3 timmar i natt yeyy!! När vi kommer fram ska vi bada och det brukar man ju inte bli pigg av direkt, men bara börja i tid och leverera! Nuu måste jag hitta mig en väska att ha alla mina grejer i sen måste jag på ica och inhandla ett par nylonisar utan förstärkning!!!

ska ta med kameran men hittar inte laddaren YEYY!!!
HOPPAS ALLA FÅR EN TREVLIG DAG/KVÄLL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!!!


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

dagen efter igår

2009-12-27 @ 23:38:58

hej och hopp!!
Igår var det ju då den berömda annandan, hela station var fullt med påverkade människor. Jag och ange hade bestämt att vi skulle äta pizza till middag men det var ju så sjukt med folk på alla stadens pizzerior, så vi gav upp och drog på sibylla och käkade där. Sen såg vi en sugig hockeymatch hos klas, där aik förlorade med 4-1 great! Gick ju dock bättre för småkronorna!
Aja sen åkte vi taxi till emanuel för att ha förfest(korvfest) var en helt okej sådan sen när vi skulle åka taxi in till stan tog det hundra år innan den skulle komma och vi stog ute och frös så vi börja gå, sen lifta vi!! Huuur värt som helst, andra bilen stannade så jag måste säga att vi är hyffsade liftare!
När vi då väl var inne på station träffa ja hur mkt folk som helst och det var hur ballt som helst och dom spelade hur ball musik som helst där nere..en grym kväll typ!

Och för övrigt så är det ju rätt LIIITE snö i Skellefteå just nu men på aftonbladet har som iaf uttryckt sig såhär:Men trots snökaoset verkar norrlänningarna klara vintern bättre än sina landsmän i söder.

Ikväll körde småkronorna även över österrike med den var inte alls lika lätt som igår!

Lite käk och sömn kanske?!





värden för kvällen!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

juldagen

2009-12-25 @ 13:42:40

Igår var det då julafton som nog alla vet, det firade jag med släkten hos mina kusiner. Mycket god mat och trevligt sällskap, är även jättenöjd över mina julklappar som jag fick:)

Vad ska man hitta på att göra för nyttigt en dag som denna då? Är ju så sjukt kallt ute annars hade jag inte bangat på att åka skridskor eller skoter eller något sånt trevligt! Ikväll kanske vi har något mer att göra, fast ganska stor del av Skellefteå ska nog dricka ikväll, men tror vi ska sprara oss till imorgon. Annars vore en spelkväll och något glas vin inte helt fel!? Eller glögg kanske så här i juletid!

aja synes i brynäs!!!!


har inte en endaste bild på min nya dator så det blev inte roligare än såhär!!


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kruttorrt

2009-12-22 @ 22:49:11

har verkligen ingenting att skriva......
igår var jag med emelie och vi var duktiga och bakade lussebullar, dom blev hur goda som helst!

idag har ja jobbat hela dagen..ska typ sova snart för imorgon väntar en ny härlig arbetsdag!

snart jul!


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag är sjuk

2009-12-17 @ 12:21:15

årets kallaste dag sitter jag och typ svettas inomhus, jag som alltid fryser annars! Fast jag är ganska säker på att jag inte kommer svettas när jag går ut genom dörren och sätter mig i bilen! Och inte heller när vi har träning i tältet ikväll, måste packa massor med kläder och VANTAR!

okej in my ass nu fryser jag igen...
För övrigt är det väldigt fint väder trots kylan, solen skiner ju fram mellan träden. Synd att mina ögon inte är så vara vid solljuset för det tar ont i ögonen av att kolla ut! Men åt ändå en morot så de blir nog bra! Bra gjort av mig att jag inte har stökat bort något av de jag ätit så smöret och glassen och allt står framme! Meeeeeeen nu kanske jag ska packa min träningsväska och sånt där, göra mitt utseende skapligt inför jobbet!

ni må ju haade!!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

en vecka kvar

2009-12-17 @ 10:32:07

och jag börjar faktiskt ha lite julkänslor, men är nog bara för att jag vaknat ovanligt tidigt idag så jag hinner se ljuset, den vita snön och julgranen! Skjutsade mamma på jobbet imorse för att få ta bilen till jobbet sen när jag börjar, jag vägrar åka buss i den här kylan!

Alltså jag blir så störd jag sitter och ser nå skitprogram på 5an, där man ska ringa in och gissa bilmärken. Tjejen är såå otroligt jobbig att lyssna på men jag kan inte byta kanal heller för jag vill ju se om ja gissat rätt 8 märken är redan tagna men inget av dom jag "hittat"



nu faila en igeeeeeeen!
Nuu ska jag ta mig något i magen, pusss

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

lång, finnig, tjockis!

2009-12-17 @ 02:14:39

....vill någon ta några cm från min längd?! helt gratis jag lovar, jag sitter och kollar på fina skor men hur kul är det om man är 180 och har skor med 13cm klack..inte kul någonstans!

Och sen har jag fått en finne, kul jul nix!
Och så äter jag som en gris!

Men vad gör de om hundra år?! :D



ge mig sommar jag gillar inte när det är -18

just ja jag skulle somna tidigt!


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

kalla onsdag

2009-12-16 @ 23:11:54

somnade alldeless för sent även igår, kom hem vid 5-tiden och då var det -15 ute så jag var snäll och stoppade in motorvärmaren till mamma=)
Idag då, varit på stan för att köpa julklappar och kom hem med två påsar med saker bara till mig själv, great! Men på fredag får jag ta tag i de där :D

Ikväll har vi varit och badat på eddahallen, det var väl helt okej hehu!
Har nyss sett paradise och nu funderar jag seriöst på att sova, imorgon jobbar jag och det är ju mindre kul men efter jobbet har jag en rolig fotbollstränig att se fram emot!



TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Baara..

2009-12-15 @ 23:15:45

9 dagar kvar! Jag börjar gripas lite lätt av panik när det gäller alla dessa julklappar som jag ej köpt ännu. Sen vet ja inte heller vad jag ska önska mig så mina kära föräldrar blir lite arga på mig! =) En sak som är king är att jag fick alla bilder jag beställt idag! Då gäller det bara att orka börja med mitt fotoalbum, med det får bli efter jul i alla fulla fall.

idag har jag gjort en mängd, typ sett andra avenyn haha...ätit, tränat och ätit!
Träningen tog kol på mig, inte bra med fys innan själva fotbollsspelandet, men åhhh kvinnor! vi klarar allt!=) På lördag har vi dm, men jag har såklart äran att jobba..kaanon!

Är det någon fest i helgen då...!? Orkar inte tvådagars det är ett som är säkert, typ lite sugen på laserdome, eller bowling eller något annat trevligt!



ska man kanske försöka somna i tid ikväll?!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

sova är överskattat!

2009-12-15 @ 04:46:06

Ikväll skulle vi ju ha mysigt och det hade vi såklart, men blev inga tända ljus. Men god mat och lite monopolspelande..men dock gick oscar som vinnare ur de spelet... =)
Vi såg paradise också, allt spårar ju nu men då blir det ju roligare att se också haha!

Tänkte vika in årorna tidigt men blev en tripp till statoil och sen stå ute och frysa i hundra år, men vad gör det om hundra år?! =)

Imorgon vill jag ha alla foton som jag har beställt, tycker det är på tiden..då har jag något att sysselsätta mig med! kaaaaaaanon
känns som jag skulle kunna skriva en bok just nu med bara sjukt onödiga grejer, men är nog övertrött och skulle egentligen bara vilja sitta och snacka på men har ingen att prata med just nu..eller min kära katt ligger och kurrar här men han ger inte så trevliga svar tillbaka..nu blev det onödigt iaf så nu skiter jag i dettta

haade!




TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Calle Kristiansson

2009-12-14 @ 16:04:45

Walking in memphis!
Blev lite glad när låtarna fanns på spotify

Nu kom mamma hem och det väntas pepparkakshusbakning haha

Ikväll blir de nog mys med ange, vi måste jobba på julkänslan.

Angelica. säger:

japp 

pööörn vi hitta på nå mys ikv?

- pernilla säger:

jaaa men vad

Angelica. säger:

vettefan=)

tända ljus och nå gott iaf lät bra
vi har inget roligt spel man kan köra då'


har bara köpt en ynka julklapp ännu, great job.

"Idol"-Calle släpper skiva

Nöje 14 dec 15:19
I fredags blev Calle Kristiansson tvåa i "Idol".
Nu får han - liksom vinnaren Erik Grönwall - chansen att spela in sina bästa låtar från Idolsäsongen, skriver Aftonbladet. I dagarna beger han sig in i studion.

- Jag är universums nöjdaste tvåa! Att spela in en skiva med låtarna jag framfört under Idol känns galet kul, speciellt eftersom jag verkligen älskar dem, säger Calle Kristiansson, till Aftonbladet.


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

sämre än medel!

2009-12-13 @ 16:36:35

Blev tvådagars i helgen, fredagen var bara jag och angelica hos mig och myste på, såg idolfinalen och sjöng lite singstar. Men tycker dock att fel person vann idol, för Calle är så sjukt KING! Fast brukar ju gå bättre för tvåan!=)

Igår festa vi i en lägenhet på a-torp sen blev det utgång, vi vakade även hela natten...fast var bara jag och ange som klara hela vägen. Men vi fick i alla fall se lite guppande täcken, två gånger! Vi sov 8 pers på alldeless för små ytor, fick mig lite sömn i en fåtölj!

Ikväll blir det nog en movie och paradise!

bilder kommer kanske sen om ja orkar hihi...

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag!

2009-12-10 @ 14:20:06

Jag och angelica kom på värsta affärsidéen igår, haha vi ska hjälpa folk att banta genom att dom ska leva precis som vi! haha

Vi såg i alla fall one tree hill, gossip girl och 90210 igår, huur bra som helst!! Och oscar fick sin mat så han var nöjd, men ingen matlåda!=)

Imorgon är det idolfinal..den ska jag och angelica se hos mig tro jag om det inte blir ändrade planer! Sen kanske en sväng på station

nu blir det en bildbomb med en massa skönhet!

  

smalheten har talat :)

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag!

2009-12-09 @ 17:53:44

Idag har jag varit på stan med mamma, blev hela EN julklapp köpt för min del..bara några kvar hehu.
Snart ska ja skjutsa min lillebror på samling sen hem igen och sen tillbaka för att se matchen =)

Kvällen får nog avslutas med serietittande!

Have a nice day!


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En droppe i havet

2009-12-04 @ 00:26:44

H A H A...glöm de jag sa om 3poäng ikväll, 6 jävla mål i röven, kanonkul! Men ja é inte orolig :D Ny match på lördag, då blir det segertåget!

Träningen var riktigt rolig ikväll så jag är glad att jag var där och tränade istället för att sitta hemma i soffan och se matchen. Pappa bakade, ja ni hörde BAKADE..chokladbollar efter middan idag haha mamma blev chockad när ja berätta de efter ja hämtat henne på jobbet efter min träning. Han gjorde två stora, så en till oss var. Perfekt uppladdnig för träning! =)

Har världens ångest inför de två kommande dagarna, men jag ska inte klaga jag behöver pengarna! =)
Och inte har jag köpt någon julklapp inte, nejnej jag är alltid ute i god tid. Har iaf två planer, tror jag bara jag får tid för ena =)
Lillebror är check!
Mamma&Pappa halvcheck!
Sen är det bara resten kvar
KANOOON, ge mig tips på vad en storebror vill ha typ?! en sång från sin syster kanske, de brukar vara uppskattat!

Imorgon efter jobbet vore det nog gott med några vinglas och lite idol, jag röstar på det iaf!

Nuuuu borde ja verkligen soova och min dator håller på få slut batteri. Har i alla fulla fall sett paradise hotel nysss och det blir aldrig som man tror..

Får avsluta detta värda inlägg med en bild.


simma lugnt

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

A change in the weather

2009-12-03 @ 18:49:13

ännu en arbetsdag avklarad, sjukt med folk var de idag också..vill inte veta hur de kommer bli imorgon!!!
Imorgon jobbar jag hela jävla dagen, kanon på en fredag! Och även lördagen får ja äran att kliva upp till jobbet.

Snart är det dax för träning men ska först se lite hockey, blir 3 poäng ikväll!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

A drop in the ocean

2009-12-02 @ 23:42:34

Igår var jag svinigt trött på jobbet kan jag lova världen, men jag krigade mig igenom dagen =)
Träningen efter gick hyffsat bra också, så det var kul! Efter träningen drog jag mig till ange för att se oth och gossip girl, jag börjar bli riktigt rädd för att oth är över snart för alltid.....gossip girl var riktigt bra igår också, vi kunde inte låta bli att kolla på en sneak peak för nästa avsnitt!

Imorgon väntar ännu en arbetsdag, taggad som få! Jobbar dock ganska skön tid, 8.30-16.30

Ikväll efter jobbet orkade jag inte göra någonting, fick lite massage av mamma (tack) Sen såg jag mamma och pappa wallander prästen.

Ska man kanske bege sig till sängen och se lite paradise hotel?!?:D


någon som är sugen på en liiiiten burgare??!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sova..

2009-12-01 @ 00:54:49

jag kan verkligen inte ens nästan sova, kommer bli en jobbig arbetsdag imorgon.
Igår var de ju första advent men blev som ingen sån känsla för mig var bara jag och min storebror som åt middag tillsammans och inte världens juligaste heller, mat från grillen!

har ingenting vettigt att skriva heller...




imorgon väntar inomhustränig, brukar vara riktigt taggad men nu är det inte mycket som lockar :S!

shit vad glatt!!

har inget mer att tillägga för tillfället nu ska jag fördriva tiden med något annat!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen