.


soliga tisdag

2009-07-15 @ 02:58:38

sov hos ange i natt och det första våra ögon skådar när vi vaknar är såklart SOLEN, det är typiskt när man jobbar! Varför kan den aldrig vara framme när man har en ledigdag? man ska inte alltid ha det lätt.......
igår köpte vi iaf världen snyggaste tält för hela 99:- på rusta, 2-manna (kvinno) tält för jag och ange. Vi kommer ha fett med plats och fett med roligt :) 

 
vi inhandlade även dessa glas ^^

Idag var vi och åkte båt eller ikväll var det, sen fick ja och ange åka lite vattenskoter och då flög mina kära solglasögon i vattnet och skönk till botten så dom får jag aldrig se igen! Måste köpa nya så hoppas dom fortfarande finns kvar!




nu lite sömn kanske, hoppas på sol imorgon men knappast troligt för en viss person är ju ledig!!!!!!!=)

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

idag börjar vi tagga för resan

2009-07-13 @ 14:26:31

idag ska jag och ange ut på äventyr, köpa allt som behövs för en lyckad helg i piteå! Kanske inte allt just idag men är ju trotsallt ett tag kvar till PDOL!
Men vi ska även köpa lite grejer så vi har saker att göra på kvällarna när man inser hur dött allt är egentligen, allt är ju ett stort skämt, men lika bra mår vi ändå! =)





HAADEE

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

nu kommer solen!

2009-07-08 @ 20:40:01

olala solen spricker upp :)
nu ska jag fira att jag jobbar klart med att dra till stan med ange och robin och hyra filmer som vi ska se hela natten, för imorgon börjar jag 15.00 =D
solbrillorna på! HAAAAADE!




TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

är jag bra på det här!?!?!

2009-07-07 @ 23:39:46

haha hundra år sen sist men lika bra är väl det! man är väl inte mest aktiv på datorn nu under sommaren, men nu är det skitväder ute så då passar jag på att skriva lite här!
Sjukt mycket har hänt, massa jobb, fest, STADSFESTEN, en väldigt lyckad helg som bara sprang förbi, önska att den var igen nu till helgen! Min mobil har blivit stulen så har inte haft så mycket kontakt med allt folk förutom dom jag hänger med varje dag!♥ Men dom är king så inget att klaga på! :)


Imorgon väntar ett dödens pass på jobbet från 08.30-19.00  ÄNTLIGEN ♥

Till helgen är det beachfotboll i boviken så kanske blir att dra dit och kika lite ! Men frågan är vart fan är solen och värmen, idag har det typ vara 10 gradeeeeeeeer, inte okej!





SOMMAR ♥


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen