.


för jag har tagit studenten....

2009-06-16 @ 16:10:04

det var ett tag sen nu jag gjorde de, nämligen i torsdags men har inte skrivit sedan dess. Det var en helt obeskrivlig dag/kväll med klassen och alla människor på station. Skulle lätt vilja göra om allting igen, lyx för dom som får uppleva samma känsla nästa år!

   

Vad har mer hänt dåå...jo jag har spräckt läppen haha mycket glamoröst att bli skallad i en fotbollsmatch, nu är läppen svullen och fin såhär lagom till midsommar!!

ikväll hoppas jag på att kunna fixa sims3, visst rubin :D?!

för jag har jobbat idag, ska jobba imorgon och på torsdag så jag känner för lite lugn framför datorn kanske :)
imorgon har jag match direkt efter jobbet, hurry curry....

Igår drog jag och angelica och hämtade hennes bil istan, tack för skjutsen rioo!
nu har jag hittat en sida perfekt för dig ange.. LOOK!

HAAAAAAADÉ

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

3dagar

2009-06-08 @ 16:12:09

...kvar till studenten! Snälla snälla snälla att det blir bra väder på både dagen och kvällen, det vore sååå jävla guld. Idag hade vi brännbollstunering på skolan och vi var sämst. Första matchen var mot spid4 behöver jag säga annat än att vi blev krossade. Men dom vann faktiskt allting, grattis! :) Vi var idag utklädda till turister, många fina !

Känner mig inte så aktiv i mitt fotbollslag såhär dagarna före studenten, men det får dom leva med! :) Ikväll är det burträskbingo som gäller, OTAGGAAAAAAAD :)



Imorgon är det balen och jag hoppas att det blir fint väder även då! :)

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

nocks!

2009-06-06 @ 04:10:41

ikväll hade vi som sagt klassfest och jag trivdes som fisken i vattnet, efter vi varit hos stinae's mamma drog vi på nocks iaf brudarna men träffa några av grabbarna sen också! Första gången jag var där ikväll men det var faktiskt mycket trevligt och mycket folk var det också :D
Efter mycket dans och skratt blev vi hungriga och drog på max för att äta, jag höll seriöst på törsta ihjäääääääl så tog den största drickan till min stora pommesmeny, det värdaste var att det bara blev TRE kronor extra!! :D

Sen hämta snälla robin oss på max, nu ligger jag här och funderar på sova för imorgon måste jag styra upp nya fotbollsskor så dom i lagen kan sluta mobba mig :) Dom jag har nu är RÄTTTT hela, måste nästan ta kort på dom skönheterna!!! Det får helt enkelt bli en annan dag, nu ska ja typ ta och sova för jag kände värdheten att vara vaken nuuuuuuuu!!!

en eller två bilder kan ja iaf bjuda på från kvällen :D






HAAAAAA DEEEEE

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag=FEEEEEST

2009-06-05 @ 12:47:42

nuu är skolveckan slut....snart tar vi studenten det känns sjukt. Idag har vi haft en lektion med den kingigaste läraren, hon bjöd oss på fika sen fick vi skriva saker om varandra i klassen :) När vi haft hålet klart så ska vi tydligen få ännu  mer fika av våran andra lärare. Men fika gillar jag, så jag klagar inte =)

Ikväll är det klassfest igen, blir hos stinae's mammaaa! Kanon bra, nära till stan och allt så vi slipper frysa denna kalla dag. Men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, det är helt klart en jobbig grej.

FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FÖR VIII SKA TA STUDENTEN, FÖR VIIIII SKA TA STUDEEEENTEEEEN FYFAN VA VI ÄR BRA!




TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jag dör så het!

2009-06-04 @ 18:58:36


men den där outfiten vinner han lätt uppdraget!^^


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Dagen efter igår

2009-06-04 @ 14:46:43

Igår var tjejerna utklädda till killar och killarna till tjejer. Var ändå roligast att se killarna som tjejer, riktiga sexbombs! Stinae var ganska så het som kille också, nu är det inte alls länge kvar tills allt detta är slut och man inte har klassen att umgås med varje dag. Det kommer bli tråkigt men även skönt att slippa läxor och så, men klassen kommer man sakna i sinne.

Igår innan skolan var jag och min bror och hämtade mamma och pappa på flygplatsen, dom var bruna och fina :) På kvällen blev det klassfest, nu är början på en rad ohälsosamma dagar men det är kiiing :D

Blev utgång på olles igår också, var faktiskt ganska så mycket folk för att vara onsdag!

Somnade vid 4tiden så var lite jobbigt att ta sig upp imorse, blev en dag hemma och jag och rubin for på grillen och köpte pommeslåda i storleken XL hahah vi orkade verkligen inte ens nästan äta upp den. Nästa gång får det bli en i orginalstorlek. Ikväll ska jag vara duktig och träna, även fixa skyltar till kaif-helgen. Sen får vi se vad kvällen tillåter efter träningen.



TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag!

2009-06-02 @ 14:47:23

idag var den ovärdaste skoldagen i år tror jag, jag och amanda försovde oss till att börja med sen for vi till skolan. Åt lunch där sen chillade i korridorerna sen for vi hem typ, för vi hade inga mer lektioner och hela klassen for hem haha. Stort plus att jag fick åka med rubin både till och från skolan!

Nu har jag just städat klart, känner mig verkligen duktig :)
Snart ska vi iväg till mormor och morfar för att käka middag med dom och våra kusiner! :) Sen blir det hem och invänta matchen, som jag hoppas vi vinner!



TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

mami&papi

2009-06-02 @ 01:57:03

koooom hem nuuu!
Haha asså hur ska jag klara av att flytta hemifrån?! dom har inte ens varit borta en vecka och jag längtar redan ihjäl mig tills dom kommer hem. Dom ringer varje dag och pratar på men jag vill träffa dom nu nu nu!
Imorgon ska jag städa hela huset så det skiner när dom kommer hem på onsdag!!! Hoppas dom kommer hem i bra tid så jag kan hämta  dom på flygplatsen :)
Sen skadar de ju inte om man får någon fin present :)

en till grej jag stör mig på, VARFÖR är jag vaken så länge...finns ju som ingen chans att jag kommer orka upp imorgon heller. Men det måste jag för första lektionen är ialla fall viktig.

 
Älskar er :)
bjuder på mina fina kurvor också! raor

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sommarmånad!

2009-06-02 @ 00:49:05

hejhejhejhej....
idaag sovde jag i hundra år, sen blev jag väckt av en kyss! not
blev ingen skola iaf för ja jag sovde ju som sagt för länge och hade bara en lekke. Så då kom rubin och ange hit seeen satt vi ute i solen, vi fick även besök av orre och falk.
Sedan blev det en tripp till staden och köp av stadsfesten biljetter! KANONKUL!

Jobbade lite på kaggen till beachen09 också med att äta på max. Sen blev det en lyxshake in bmwN.

Ikväll har vi spelat fotboll och mitt lag stekte, jag och ange på topp!
Nu har jag och rubin sett rallybrudar, nisse ligger här och chillar me oss in tha sooofa!


rubins bmw!

imorgon ska vi tydligen vara indianer på skolan, meeeeeeen jag har som ingen plan på vad man ska ha på sig osv. Det får gå som det går.
imorgon blir det även:
*Mat, hos mormor&morfar
*Match, mot morön kanske, klockan jävla 9 på kvälleN! He ska nog gå finnnt!
*Städningen glömde ja bort, mami&papi kommer hem på onsdag WIE:)

dagens outfit by linte lintenius.


den får betyg 5av5 av klingan.


TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

schools out

2009-06-01 @ 00:10:52

Nu är alla betygen satta, hur king är inte det ! =) Man behöver inte bry sig ett skit :)
Imorgon är det kört för alla som kommer med bussen, haha så jääävla ball:D

Helgen har bestått av lite fest och matcher, vi var hos mig och grillade i fredags. Jag, robin, pontus, klas och chrille, var ganska så trevligt faktiskt. dock var lördagen inte lika rolig vi hade match i umeå i den brutala värmen. Allt på och i min kropp kokade, helt sinnessjukt. Konstgräset var som att springa på lava, inte för att jag gjort det men kan tänka mig känslan. Blev även tvingad att spela idag men mina onda fötter, ville bara gråta ut i mammas famn efteråt. Men gick det?! NEEEEEJ för hon och pappa är fortfarande i grekland. längtar sjukt mycket efter dom! komsssi :)

Ikväll har jag robin och chrille köpt massa godis för dyra pengar sen såg vi, vi hade i alla fall tur med vädret. Min lillebror var också med på ett hörn :) Undra om han har lagt sig för att sova, vad tror du rubin?



Varför har jag blivit förlyld nu när det är sommar typ? Inte chill
hahah fyfan sitter och kollar på "all time hits" på tv snygga videos dom hade på den tiden!

Min katt ligger här bredvid mig i soffan, han väntar nog på att jag ska lägga mig i min säng så vi kan mysa och han kan snarka för mig som vanligt.
Jag vet en sak i alla fall och det är att linte kommer att snacka om rubin i hans vanliga snack i sömnen idag. Dom har som fastnat för varandra den här sista tiden, ah de är gött! :)

  
munter och stjärnorna!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen