.


29:E APRIL

2011-04-29 @ 11:03:51

Ikväll är det kvällen alla har väntat på! Men först ska jag och kriga på jobbet, sen stressa hem och hitta något att ha på mig, gjorde aldrig det igår. Sen blir det grillat hos Amanda och Jocke!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

GREAT

2011-04-28 @ 14:05:54

Gick ju sådär att sola idag....Efter 5 minuter blev det molnigt.

Nu ska jag se om jag hittar något att ha på mig imorgon..ha de!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SATAN I GATAN!

2011-04-28 @ 00:29:54

Drog till Luleå igår efter jobbet, besökte donken idag innan jag körde hem. När jag kom hem blev det en väldigt lång powernap, men är ändå stentrött nu.

Ikväll har vi blivit fotoade med fotbollslaget, var sjukt kallt och dom var sjukt segaaaaaaaaaaaaa, Vi var typ i stan när träningen i vanliga fall börjar, tur träningen var riktigt kul !

Imorgon är jag ledig och jag hoppas på sol och värme så man kan sola lite utan att frysa/blåsa bort.

NU> SÖMN!
TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

HEJHEJHEJ

2011-04-25 @ 20:37:17

Efter jobbet i lördags blev det lite "förfest" men tjejerna sen drog vi på allstar där vi åt sedan stanna vi där hela kvällen, mycket trevligt. Idag hade vi match och vi vann med 3-0 och jag har aldrig haft så dålig ork som idag typ, måste ha med vattnet att göra.. kokat vatten smakar ju skit så man dricker ju inte allt för mycket om dagarna. Imorgon väntar 11 timmars arbete, sedan fotbollsträning på det sedan blir det nog fosterställning i soffan.


Valborgs för 3år sedan (?)

Nu blir det film innan det är dax att sova!
TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

LÅNGFREDAG

2011-04-23 @ 00:01:46

Hade en mycket trevlig kväll igår som avslutades med spontanutgång på allstar, idag har jag mått röv och nu ska jag sova för imorgon väntar jobb! Pussss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

TORSDAG!

2011-04-21 @ 18:03:30

Det är så jävla king att jobba när man får sluta tidigt, fast man jobbar mer timmar än om man jobbar kväll så går ändå tiden mycket fortare. För ett tag sedan plingade det på dörren och världens söstaste tjej stog där och gav mig en fin påskteckning som min lillebror valde att hänga upp på våran anslagstavla i hallen, ska visa er sen!

Snart ska jag bege mig mot kågevägen för spel/vinkväll med några i laget, gött!


team90 för hundra år sedan!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ONSDAG

2011-04-21 @ 00:08:40

Idag har jag jobbat och direkt efter jobbet blev det att styra vidare mot fotbollsträning, inte allt för intresant dag. Men imorgon slutar jag tre och kvällen kommer spenderas med några i laget, vi ska spela spel och dricka vin, king king king!!! Nu ska jag bara vänta på att en godispåse kommer hem hit sedan frossa lite innan det är dax för sömn

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

DON'T GIVE UP

2011-04-19 @ 19:06:22

Nu tänkte jag strax dra mig ut på en löprunda, första gången helt själv.....Hoppas på bra psyke!!



TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

MÅNDAG

2011-04-19 @ 00:27:58

Har varit en lugn dag idag, följde Linus på stan för att köpa nya fotbollsskor sen for vi hem och spelade lite spel med Tobias. Ikväll har vi gjort våran första träning på sörvallas konstgräs, gick bra förutom att vi blåste bort. Nu blir det lite bb innan jag ska sova, pusss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

PARTY EVERYDAY

2011-04-17 @ 13:32:37

Hejsan, varit varit en väldigt lyckad helg. Men dock väldigt tärande på kroppen, vaknade vid sju imorse och hade så satans ont i magen, trodde jag skulle dö där ett tag men jag somnade sedan om och när jag vaknade sen var lilla magen okej igen! Igår då, riktigt kul var det, fast att det kändes som första skoldagen när man kom dit. Sen var det bordsplacering så jag hamnade ju inte bredvid Helené såklart men det gick bra jag fick sköna bordskompisar. Och eftersom jag skippade innebandyn tvinga dom mig hela kvällen att sjunga karaoke, så jag och maxitjejerna sjöng sista låten på stället och det blev väldigt uppskattat, vi hade ju till och med ett fan innan han hade hört oss sjunga! Sen hade jag turen att sitta mitt emot han som hade alla drinkbiljetter!!

Nästa gång vi har fimafest blir det i Luleå och då ska vi spela hockey det är redan bokat!! HEHE! Och då hoppas jag innerligt att jag inte varit på lagfest till 05.30 dagen innan.

Skulle just nu döda för maten vi fick igår, skulle vara så sjukt gott. Men ska väl flippa ihop något annat sen ska jag nog och se fotboll!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

yejj

2011-04-17 @ 01:55:54

Sitter just nu och väntar på taxin har varit på firmafest, har varit sjukt kul och vi fick mkt god mat och riktigt mkt dricka:) godnatt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

FREDAG!

2011-04-15 @ 17:37:34

Har hunnit med allt på checklistan idag plus lite till. Efter stan for jag och Linus förbi mormor och morfar och blev bjudna på lunch! Har blivit fräsch i håret igen, känns så himla skönt! (tack Evelina)

Nu har jag käkat middag hällt upp ett glas vin och nu ska jag bara göra mig klar, packa badväskan sedan vänta på Lina, sen bär det av mot lagfesten! Hoppas alla får en kanonkväll!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

STOLT ÄNDÅ!

2011-04-14 @ 23:24:36

Shit shit, hade blivit ganska brun idag efter solningen tyckte jag men vad händer nu ikväll då, jo jag är röd som en kräfta, brukar aldrig bränna mig men som sagt solen på Tungatan är något utöver det vanligt gott folk. Hoppas verkligen att den röda färgen lagt sig till imorgon! Tänkte visa er en bild på mitt fina face, men det röda nyansen vill inte fastna på fotot.



TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

TORSDAG-VINNA ELLER FÖRSVINNA!

2011-04-14 @ 15:47:47

Hann med några minuter i solen även idag efter jag kom hem från stan. I stan köpte jag en ny foundation och en bikiniöverdel, kommer dock att använda den till att ha under linnen. Sen har jag även varit på systembolaget och inhandlat till helgens bravader.

Fått paket även idag!!


Denna halsring fanns i paketet!

Imorgon ska mitt hår få sig en omgång av saxen, verkligen behövligt!

Håller alla fingrar och tår för en vinst ikväll!
TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ONSDAG!

2011-04-13 @ 18:04:40

Solen har varit framme hela underbara dagen, gjorde ett försök till att bli brun, men jag misslyckades IGEN! Det är som att inte solens strålar vill träffa av mig..Får göra nya försök någon annan dag, skulle ju inte sitta helt fel att vara lite brun till på fredag, då har vi lagfest och outfiten är bikini.

Fick ett paket i postlådan även idag, det var navelsmycket som anlände, älskar när det är snabba puckar på posten!!!

Ni kan ju själva räkna ut att det inte blev någon promenad idag heller, men jag är inte bitter för ikväll är det ändå fotbollsträning.




Blev lite kreativ igår kväll vid 12tiden, pysslade ihop några sidor i fotoboken, ovan är lite bilder från valborgs och sommar-station 2010. Valborgs börjar dra ihop sig igen, dock har jag inga planer än på hur den ska spenderas. (Bilderna är verkligen dåliga för lampan blänker i korten)

Nu ska jag göra något av nytta innan det är dax att dra sig mot norrvalla, pusss

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

PUT YOURE MIDDLE FINGERS UP IN THE AIR

2011-04-12 @ 23:28:26

Beställde ett nytt navelsmycke imorse, är som i valet och kvalet om jag ska ta ut det för gott eller inte. Men tappade mitt navelsmycke igår på träningen, så beställde iallafall ett nytt sen får vi se hur det blir. Fick även mitt linne idag, värsta fint. Fast spar det nog tills min kropp är en/några nyanser brunare. Sen budade jag just hem en halsring, en lite tjockare variant (bild nedan)


Bilden blev inte den bästa när jag trixa till den, men hoppas ni ser ändå!

Imorgon ska det inte vara sol om man ska tro på vädret som är utlovat, ska ändå försöka få mig ut på en promenad. Mamma är även ledig så kanske får mig lite sällskap. Har firmafest på lördag och har inte en aning vad jag ska ha på mig, kanske måste en sväng på stan också, time will tell!

Kvällen har visat att det inte finns någon rättvisa i denna värrrrrld!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

TISDAG!

2011-04-12 @ 12:32:38

Solen verkar dyka upp även idag, vilket gillas strakt. Hade tänkt gå ut och gå eller ta en löptur, vi får se hur det blir med den saken, ska i alla fall äta lunch nu sen kolla om jag fått mitt nya linne. Kan inte riktigt bestämma mig över hur kvällen ska se ut, får grubbla vidare, på återseende!!!!


Stora barn som ska/skulle på klassresa i 9an

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

GODNATT

2011-04-12 @ 02:16:16

Har nu varit vaken lite för länge och orsaken är att jag har sett bb, men nu ska jag sova. Tänkte bara tillägga att kombi är king och det var längesen jag hade såhär bra kondition, dock var det sista gången ikväll men jag hoppas vi kommer ha lite konditionsträning ändå och inte bara fotboll. Låter ju inte så kul men det är viktigt för att vi ska kunna hålla oss till våran spelidé, nu blev det deeptalk om lite onödiga grejer goodnatt!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

VÅR

2011-04-11 @ 15:24:58

Hur skönt väder som helst, suttit ute ett tag och kan konstatera att våren är här, skådade både fjärilar och flugor.

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SÖNDAGSMYS

2011-04-11 @ 00:14:18

Hade en trevlig kväll igår med tjejerna, vi drack lite och spelade spel. Sedan dök några grabbar upp och vi gjorde ett försök till hänga på calles, men vi hade inte allt för kul så vi gick tillbaka till Ange och Pontus, där spelade vi lite kort innan det blev hemgång. Idag har det blivit en mycket mycket lugn dag/kväll, imorgon hoppas jag på fint väder, sen blir det förhoppningsvis säsongens sista kombiträning imorgon.

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT JAG BETALAT BORT TIDEN PÅ OLLES IKVÄLL!

2011-04-09 @ 19:57:59

God kväll kära människor, har haft en väldigt hektisk dag. Började jobba halv9 imorse, klockan 12 var det samling på norrvalla, klockan 1 började matchen, som varade till strax efter 2, jag snabbduschade, for och tankade, gasade tillbaka till jobbet, min kropp var sliten, krigade på jobbet sista timmarna, skyndade mig allt jag kunde så jag skulle hinna se sista perioden av hockeyn, sen skulle vi äta grillat till middag, stress, duschade och gjorde mig klar för kvällen och nu sitter jag här och väntar på Angelica, det bär av till hon och Pontus för tjejkväll, Malin kommer också att ansluta senare, king king king, imorgon är jag ledig, hoppas på sol!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

GILLART!

2011-04-08 @ 15:56:04



TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

MAMMA♥

2011-04-08 @ 15:17:58

Jag har världens snällaste mamma!! Imorgon är det domarcupen på norrvalla och jag jobbar, men min mamma är gullig och kommer in och jobbar ett tag så jag iallafall hinner spela matchen som är klockan ett!

Nu ska jag förmedla det till min tränare!



TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

360

2011-04-08 @ 00:42:14

Fick veta en grej idag, alla på mitt jobb får nu träna gratis på 360, eller alla som har en "fast" anställnig. Undra dock hur flitigt jag kommer använda det.. nuu godnatt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

LOVELY!

2011-04-08 @ 00:06:20

Shit shit shit vilken spännande sm-final, mitt hjärta pumpade i samma takt som vid en fysträning. Men det blev ju ett gott slut med vinst! :)

Nu har jag betalat lite räkningar och beställde även hem det fina linnet nedan!


299:-

Nu blir det lite tv innan jag blir ett med min säng, imorgon är det fredag och jag är ledig!:)

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

WORK!

2011-04-07 @ 12:40:03

Hej ska strax iväg och jobba, slutar vid sju. Hörs efter det puss!


Skolavslutningen i ettan!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ONSDAG!

2011-04-06 @ 19:53:25

Blev inget pyssel idag utan en sväng på stan med Angelica, kom hem tusen kronor fattigare. Dock köpte jag inte så mycket roliga grejer, utan tankade bilen, sen ska Elin få 500kr för att hon ska stå på olles, men en mascara fick iallafall följa med hem!

Nu ska jag iväg och sparka lite fotboll, skriver senare ikväll!
TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

KULJUL

2011-04-05 @ 22:54:52

Jag hatar mitt visa-kort, fast ännu mer hatar jag chip! Är ju en mycket skönare känsla att dra kortet än att trycka in det i en kortläsare. Sen nu när mitt kära kort är trasigt fungerar inte mitt chip på vissa ställen, så då måste dom slå det manuellt...Meeeen på vissa ställen kan dom tydligen inte göra det, eller så har dom bara inte lärt sig hur man gör, det är mycket mycket störande..Imorgon ska jag ringa och beställa ett nytt kort!

Har ännu mer minus på min lista
*Har jobbat hela denna soliga dag
*Hann med ett möte med solen dock, när den lös rakt i mitt öga där vid 7tiden när jag skulle stiga upp.
*Aik förlorade efter att ha spelat kasst i första perioden
*Efter första perioden hade jag träning så jag kunde inte se resten av matchen, som enligt resultatet måste ha varit mycket roligare att se än första perioden.
*Har typ inte suttit ner en sekund idag
*Imorgon blir jag 500kr fattigare (fast det är ju lite plus också eftersom jag slipper stå på olles på lördag då)

Lite roliga saker har hänt idag också, vi har fått våra nya träningskläder!
Och sen sa en man som handlade av mig idag att jag var mycket smart! gillas!
En sista grej, vi ska någon kväll riva tapeter hos Sanna och dricka vin med girls från laget, great!!!

Nu ska jag äta isglass och se en film tror jag, imorgon ska jag nog pyssla med lite bilder som jag fick hem igår...Återkommer med det senare,pussss

Hoppas ni haft en lite roligare dag!
TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SOVGOTT

2011-04-05 @ 00:42:07

Stor dag imorgon, första matchen i sm-finalen spelas!Dock slutar jag sju och klockan 0.45 börjar min fotbollsträning, slutsatsen blir då att jag ej kommer hinna se så mycket av matchen, men jag hoppas det går vägen ändå, nu sömn, pusss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

WIHO!

2011-04-04 @ 22:01:43

Haft en väldigt trevlig kväll på boda borg med laget, blev ju inte sämre att vi vann hela skiten, + musiktävlingen som vi hade i pausen! Dreamteam helt enkelt, men vi saknade våra tränare!

Nu ska jag ladda batterierna med tårta sen krypa till kojs för imorgon väntar 11 timmars arbete!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SÖNDAG

2011-04-03 @ 23:16:22

En helt okej kväll igår, inte roligaste i mitt liv men en helt okej kväll! Har varit riktigt trött hela dagen och mina ben har haft en sjuk värk, ska strax krypa ner i sängen! Hoppas ni haft en trevlig helg !:)

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

JUST A DREAM

2011-04-02 @ 19:05:37

Efter vi var på stan idag så blev det ett besök på arenan för lite hockeytittande. Ikväll är kassen full med nyheter, spännandeeeeeeee! Nu hoppas jag snart att alla pojkar är klara för avfärd, blir förfest på kågevägen!

Ha en trevlig kväll gott folk!
TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

LÖRDAG!

2011-04-02 @ 11:45:57

Känns helt sjukt skönt att vara ledig en lördag efter att ha jobbat tre helger i rad. På måndag får jag förhoppningsvis min lön också, efter en veckans sökande av den som har koll på lönerna. Trodde där ett tag att inte kvinnan existerade.

Igår blev det en lugn kväll, jag och Oscar var och såg Tre Kronor mot Lettland. Sen blev det hemgång och en film innan jag vek in årorna! Ikväll blir det party, så ska väl snart mot stan och inhandla lite dricka.

Imorgon ska vi lite sjukt med laget till ridhuset, mer om det imorgon!:)




Riktigt dåliga bilder men satt längst upp i hallen och tog kort med mobilen!

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

FAA-AAN!

2011-04-01 @ 11:43:14

Nej men dag att skotta fram bilen då, vart är våren??????

TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

FREDAG!

2011-04-01 @ 10:51:42

Igår var en magisk kväll, aik till sm-final!

Hade världens sjukaste dröm inatt, om att vi stog och kollade på stenjägare som tränade. Dom tränade på pricka den där lilla stenen i små ringar för att sedan kasta på folk?!

Nog om det nu ska jag äta sen ska jag och arbeta!
PUSSS



TJING

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

RSS 2.0

Sök i bloggen